Kaedah saintifik untuk melahirkan anak perempuan

Kaedah saintifik untuk melahirkan anak

 1. Kajian menunjukkan bahawa yang terbaik adalah memilih postur tradisional lelaki dan wanita dalam posisi seksual, dan memasukkannya secara cetek. Ini akan meningkatkan peluang untuk mempunyai anak perempuan.
 2. Anda boleh menjadikan badan anda dalam keadaan berasid. Wanita harus mengelakkan makan terlalu banyak makanan alkali dan makan lebih banyak makanan berasid seperti daging, ikan, jagung, dan telur.
 3. Sperma X akan mempunyai kadar kelangsungan hidup yang lebih tinggi daripada sperma Y pada suhu tinggi, jadi ayah dapat menjaga suhu testis dengan mengambil langkah-langkah seperti mandi dengan air suam.
 4. Wanita akan meningkatkan kealkalian faraj semasa orgasme, dan alkaliniti membantu perjalanan sperma Y. Oleh itu, jika anda ingin mempunyai anak perempuan, elakkan wanita orgasme sebanyak mungkin.

Bulan apa senang mempunyai seorang gadis

Kajian menunjukkan bahawa bulan untuk mengandung anak perempuan adalah November pada musim sejuk. Para saintis Jerman mendapati melalui penyelidikan, wanita yang hamil pada bulan November cenderung mempunyai anak perempuan. Kerana lelaki mempunyai kepekatan air mani yang rendah pada bulan November.

Dalam keadaan apa, mudah mempunyai anak perempuan

 1. Wanita yang berada di bawah tekanan akan menghasilkan persekitaran berasid yang kuat, yang tidak kondusif untuk kelangsungan hidup sperma Y. Walau bagaimanapun, tidak digalakkan wanita hamil di bawah tekanan.
 2. Semakin tua usia, semakin mudah mempunyai anak perempuan. Kerana faktor usia akan menyebabkan bilangan sperma lelaki akan berkurang dan perubahan hormon fisiologi pada wanita juga akan mengurangkan rembesan alkali pada rahim dari tahun ke tahun.
 3. Sekiranya pekerjaan lelaki terdedah kepada radiasi komputer untuk waktu yang lama. Kemungkinan besar mempunyai seorang gadis kerana testisnya berubah oleh suhu tinggi, tekanan udara atau radiasi yang menyebabkan sperma Y dengan daya hidup kurang mati terlebih dahulu.
 4. Sekiranya anda ingin mengandung anak perempuan, wanita harus mengelakkan makan terlalu banyak makanan beralkali dan makan makanan berasid seperti daging, ikan dan produk tenusu. Walau bagaimanapun, lelaki dan wanita harus memperhatikan diet seimbang.

Ciri-ciri melahirkan anak perempuan

 1. Perut wanita hamil dengan anak perempuan berbentuk bulat, dan dapat dilihat dengan jelas dari belakang bahawa dia hamil.
 2. Konsep bahawa pergerakan janin bayi bergantung pada “lelaki kiri dan wanita kanan” juga digunakan oleh orang yang melahirkan anak lelaki dan perempuan.
 3. Penampilan wanita hamil kelihatan lebih baik dan kulit menjadi lebih putih dan lembut.
 4. Denyut jantung janin bayi lemah tetapi kekerapannya lebih cepat, yang merupakan ciri melahirkan bayi perempuan.
 5. Gelombang pusar atau garis hitam nipis dan cetek di bawah pusar adalah ciri-ciri menghamilkan seorang gadis.

“Empower your parenting journey with Mama Net! Whether you’re just starting your journey into parenthood or are a seasoned pro, Download our app for free on the App Store and Google Playstore for access to certified content, interactive tools, and a community of supportive parents and mothers.”

“Empower your parenting journey with Mama Net! Whether you’re just starting your journey into parenthood or are a seasoned pro, Download our app for free on the App Store and Google Playstore for access to certified content, interactive tools, and a community of supportive parents and mothers.”

Main Menu